ЗАЯВКА ЗА ОФЕРТА
История

 

       Телеком Сервиз България е основана през 2007-ма година, с мисията да осигури първокласно обслужване в сектора на телекомуникациите. Пет години по-късно, ние сме една от най-надеждните телекомуникационни компании в България и региона.

      С около 2 000 км. оптични трасета, Телеком Сервиз България има зад гърба си множество мащабни проекти за водещите интернет доставчици, оператори и корпорации.

       Като професионалисти в иновативната сфера на телекомуникациите, ние постоянно се развиваме с поглед в бъдещето. Краткосрочните планове за развитие на компанията включват покриване на целия спектър услуги по пускане в изпълнение на FTTH (оптична връзка към дома). Това означава внедряване на нови технологии, неприлагани досега на Балканите. 

       Политиката, която ни отличава конкурентите ни, е,  че Телеком Сервиз България лично осигурява и гарантира перфектното изпълнение на комплексни  услуги през цялото време на проекта,  без да използваме подизпълнители в нашата дейност.  Фокусът върху  иновативните съвременни технологии ни прави предпочитан партньор за нашите клиенти. При работата си с нас те имат възможност да се концентрират върху други важни за техния бизнес аспекти, докато ние поемаме грижата за тяхната мрежа и техническо оборудване.

       Целта на Телеком Сервиз България е да вдигнем летвата в сферата на телекомуникациите, като продължаваме да осигуряваме на своите клиенти качествените услуги, които те заслужават.